Πριν ακριβώς ένα χρόνο, ο επαγγελματίας drifter Ryan Tuerck ανακοίνωσε το νέο του project, το οποίο αφορά την μετατροπή μιας Toyota Supra σε αγωνιστικό drift αυτοκίνητο, τοποθετώντας σε αυτό V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα. Εάν αυτό δεν σου ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό, απλώς άκουσε τον ήχο του κινητήρα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 4,0-λίτρο Judd GV4 V10 κινητήρα, απόδοσης 750 ίππων, με τον περιοριστή στροφών να επεμβαίνει στις 11.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας είχε τοποθετηθεί παλιότερα LMP1 πρωτότυπο Rafanelli Riley & Scott. Πριν λίγες ημέρες, ο Tuerck έκανε γνωστό ότι το project ολοκληρώθηκε και μας το παρουσιάζει.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο της Holinger, με τον custom άξονα μετάδοσης να είναι carbon, ενώ το πίσω διαφορικό προέρχεται από  ένα Ford Explorer. Το αρκετά φαρδύ bodykit του αυτοκινήτου είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από carbon και είναι της HGK (εταιρία του συναγωνιστή του Formula D, Kristaps Bluss). Οι μεγάλοι θόλοι είναι ιδανικοί για να χωρέσουν τα φαρδιά ελαστικά, τα οποία θα παρέχουν καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου στον Tuerck.