Ωμή, ακατέργαστη δράση από τις δοκιμές του νέου Puma Hybrid Rally1, από τον Craig Breen

Σχετικά άρθρα

H M-Sport έδωσε ένα video 2 λεπτών και 16 δευτερολέπτων με ακατέργαστη δράση από τις δοκιμές του νέου Puma Hybrid Rally1, με τον Craig Breen να το οδηγεί τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα των ισπανικών ειδικών διαδρομών. Αυτές έγιναν μια εβδομάδα μετά το Ράλι Ισπανίας,

Ο Craig Breen -μαζί με τον συνοδηγό του, Paul Nagle- θα ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα rally (WRC) για το 2022 και το 2023. Το πλήρωμα από την Ιρλανδία θα συμμετάσχει με πλήρες πρόγραμμα στο WRC, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου Ford Puma Hybrid Rally1.

Ο Breen έμεινε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος από την πρόσφατη δημιουργία της ομάδας -και τώρα επικεντρώνεται στην απόδοσή του αλλά και στα αποτελέσματα που τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα γνωρίζουν ότι είναι εφικτά.

Όπως γνωρίζεις, το 2022 φέρνει μαζί του σημαντικές αλλαγές στο WRC, με το πλαίσιο από χωροδικτύωμα να συνδυάζεται τόσο με υβριδικές μονάδες κίνησης που θα παρέχουν μέσω ηλεκτροκινητήρα επιπλέον ισχύ περίπου 136 ίππων στις ειδικές διαδρομές, όσο και με τη χρήση 100% βιώσιμου καυσίμου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...