Οι σχέσεις μεταξύ του Vin Diesel και του Dwayne Johnson χάλασαν το 2016 κατά τα γυρίσματα του Fast and Furious 8 και τον περασμένο Ιούλιο ο “The Rock” έκανε γνωστό πως δεν θα συμμετάσχει σε καμία άλλη Fast and Furious ταινία, ούτε σε κάποια spin-off, ολοκληρώνοντας έτσι τον ρόλο του ως Luke Hobbs.

Χθες, ο Vin Diesel δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια πρόσκληση με αποδέκτη τον Johnson, ζητώντας από αυτόν να επιστρέψει στις τελευταίες δύο ταινίες του franchise.

Ο Diesel έγραψε συγκεκριμένα:

Μικρέ μου αδερφέ Dwayne… ήρθε η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε. Όπως ξέρεις, τα παιδιά μου σε αναφέρουν ως θείο Dwayne στο σπίτι μου. Δεν υπάρχει γιορτή που να μη στέλνεις ευχές… αλλά ήρθε η ώρα. Η κληρονομιά περιμένει.

Σου είπα πριν από χρόνια ότι θα εκπληρώσω την υπόσχεσή μου στον Pablo. Ορκίστηκα ότι θα κάνουμε το καλύτερο φινάλε. Το λέω αυτό με αγάπη… αλλά πρέπει να εμφανιστείς, μην αφήνεις το franchise ξεκρέμαστο αφού έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις. Κανένας άλλος δεν μπορεί να υποδυθεί τον Hobbs. Ελπίζω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου.

Ο Johnson συμμετείχε σε τέσσερις Fast and Furious ταινίες (από την 5η έως και την 8η), ενώ πρωταγωνίστησε και στην spin-off ταινία του franchise, την “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”.

Η 10η και προτελευταία Fast and Furious ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023, με τον Αμερικανοταϊβανέζο σκηνοθέτης Justin Lin να βάζει την υπογραφή του σε αυτή, όπως και στην 11η ταινία του Fast And Furious. Με την 11η ταινία, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών ταινιών, καθώς η πρώτη Fast and Furious ταινία γυρίστηκε το 2001 και τότε ο Vin Diesel ήταν 34 ετών, ενώ όταν γυριστεί η τελευταία ταινία, ο Diesel θα είναι 57 ετών. Ο Lin έχει σκηνοθετήσει πέντε ταινίες του franchise, ξεκινώντας το 2006 με το The Fast and the Furious: Tokyo Drift.