Η TVR ανακοίνωσε την ίδρυση κοινοπραξίας με μια εταιρεία εξόρυξης λιθίου, την Ensorcia Metals Corporation, η οποία θα την βοηθήσει στη χρηματοδότηση της παραγωγής του επερχόμενου Griffith, παρότι αυτό θα κινείται με έναν V8 κινητήρα. Παράλληλα, η κοινοπραξία θα διασφαλίσει την αλυσίδα εφοδιασμού για τις μελλοντικές απαιτήσεις σε μπαταρίες από την TVR.

Η Ensorcia περιγράφει τον εαυτό της ως μια καινοτόμα εταιρία για το λιθίο, εξορύσσοντας “πράσινο” λίθιο στη Νότια Αμερική με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με την διαδικασία εξαγωγής άλμης να είναι φιλική προς το περιβάλλον και την επεξεργασία των υλικών να γίνεται στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο επικεφαλής της TVR, Les Edgar, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται ήδη σε μελλοντικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα, καθώς και στην ανάπτυξη του υπάρχοντος αυτοκινήτου πέρα από την έκδοση λανσαρίσματος του Griffith. Συνεχίζοντας, ο Edgar ανέφερε ότι η συμφωνία της Ensorcia είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διασφάλιση ότι η TVR θα γίνει μια βιώσιμη επιχείρηση με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.