Η TVR συνεργάζεται με εταιρεία λιθίου για την ανάπτυξη σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

Η TVR ανακοίνωσε την ίδρυση κοινοπραξίας με μια εταιρεία εξόρυξης λιθίου, την Ensorcia Metals Corporation, η οποία θα την βοηθήσει στη χρηματοδότηση της παραγωγής του επερχόμενου Griffith, παρότι αυτό θα κινείται με έναν V8 κινητήρα. Παράλληλα, η κοινοπραξία θα διασφαλίσει την αλυσίδα εφοδιασμού για τις μελλοντικές απαιτήσεις σε μπαταρίες από την TVR.

Η Ensorcia περιγράφει τον εαυτό της ως μια καινοτόμα εταιρία για το λιθίο, εξορύσσοντας “πράσινο” λίθιο στη Νότια Αμερική με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με την διαδικασία εξαγωγής άλμης να είναι φιλική προς το περιβάλλον και την επεξεργασία των υλικών να γίνεται στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο επικεφαλής της TVR, Les Edgar, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται ήδη σε μελλοντικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα, καθώς και στην ανάπτυξη του υπάρχοντος αυτοκινήτου πέρα από την έκδοση λανσαρίσματος του Griffith. Συνεχίζοντας, ο Edgar ανέφερε ότι η συμφωνία της Ensorcia είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διασφάλιση ότι η TVR θα γίνει μια βιώσιμη επιχείρηση με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...