Η TVR έχασε τα δικαιώματα για την κατασκευή εργοστασίου και ψάχνεται

Σχετικά άρθρα

H TVR “παλεύει” εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια να περάσει στη παραγωγή το Griffith, έχοντας αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, κυρίως χρηματοδότησης. Ωστόσο, πρόσφατα προέκυψαν νέες, οι οποίες φαίνεται να είναι εξίσου, αν όχι πιο σοβαρές.

Πιο συγκεκριμένα, οι σύμβουλοι της περιφέρειες Blaenau Gwent, όπου βρίσκεται η τοποθεσία Ebbw Vale, φέρεται να έχουν ενημερωθεί από την κυβέρνηση της Ουαλίας ότι τα αποκλειστικά δικαιώματα της TVR του νέου εργοστασίου που ετοίμαζε στην περιοχή η βρετανική εταιρία έχουν λήξει, και πλέον ο χώρος θα προσφερθεί σε τρίτους.

Στόχος της βρετανικής εταιρίας ήταν να ξεκινήσει τις παραδόσεις του Griffith το τέταρτο τρίμηνο του 2023, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ωστόσο, σε μια νέα εξέλιξη, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη νέα της επιχειρησιακή βάση στην πίστα αγώνων Thruxton στο Hampshire.

Η TVR δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της νέας εγκατάστασης, ούτε είπε ακριβώς τι σκοπεύει να κάνει στο χώρο, αλλά είπε πως θέλει να χρησιμοποιήσει την πίστα για δοκιμές. Επιπλέον, η TVR σκοπεύει να επωφεληθεί από τη τοπική δημογραφική ομάδα ειδικευμένων εργαζόμενων γύρω από το Thruxton, ώστε να ξεκινήσει εκεί την παραγωγή των νέων της μοντέλων, χωρίς να υπάρχει κάποιος χρονικός προγραμματισμός.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...