Marko: Ο Verstappen δεν θα πάει ποτέ στη Mercedes. Ο Max συγκρίνεται με τον Senna

Σχετικά άρθρα

Ο Helmut Marko σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως θεωρεί ότι ο Max Verstappen δεν θα πάει ποτέ στην ομάδα της Mercedes, συμπληρώνοντας πως ήδη εξετάζουν το ενδεχόμενο να επεκτείνουν το μεταξύ τους συμβόλαιο, το οποίο λήγει στα τέλη του 2023.

Ο Marko συμπλήρωσε πως ο Verstappen δεν θα γίνει ποτέ μέρος της ομάδας της Mercedes λόγω των γεγονότων που έγιναν στο φετινό GP του Silverstone. Όπως τόνισε:

Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Πολλά καταστράφηκαν στο Silverstone.

Συμπλήρωσε δε, πως ο Verstappen μπορεί να γίνει ο καλύτερος οδηγός της Red Bull, ξεπερνώντας τα 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα που κατέκτησε με την ομάδα ο Sebastian Vettel. Μάλιστα ο 78χρονος συνέκρινε τον Ολλανδό με τον Ayrton Senna, λέγοντας:

Ο Max είναι ο πιο γρήγορος, ο πιο συνεπής και ο πιο επιθετικός οδηγός που είχαμε ποτέ. Ο Max και ο Ayrton Senna είναι συγκρίσιμοι ως προς τη νοοτροπία, την προσωπικότητά και την επιθετικότητά τους. Είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιον τέτοιο στην ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...