Ο Sebastien Loeb θα τρέξει στο Rally Monte Carlo με το νέο Ford Puma Hybrid Rally1

Σχετικά άρθρα

Η M-Sport ανακοίνωσε ότι οι Adrien Fourmaux και Sebastien Loeb θα πλαισιώσουν τους Craig Breen και Gus Greensmith στο Rally Monte Carlo, με το οποίο ξεκινά η νέα σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος rally του 2022. Αυτό σημαίνει ότι η βρετανική ομάδα θα συμμετάσχει με τέσσερα Ford Puma Hybrid Rally1 στον θρυλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 20-23 Ιανουαρίου.

O Γάλλος Adrien Fourmaux έρχεται να πλαισιώσει τους Craig Breen και Gus Greensmith για να σχηματίσουν την τριάδα οδηγών της M-Sport με πλήρη εμπλοκή στο WRC του 2022, το οποίο εισέρχεται στη νέα υβριδική εποχή του. Ο Fourmaux, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στους αγώνες ράλι μόλις πριν από πέντε χρόνια, έκανε το ντεμπούτο του στο WRC το 2019. Στην πρώτη του σεζόν στο WRC2, πίσω από το τιμόνι ενός M-Sport Ford Fiesta Rally2, ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο κατακτώντας στο Ράλι Μόντε Κάρλο την τρίτη θέση και στο Ράλι Μ. Βρετανίας τη δεύτερη.

Το 2021 ο Fourmaux πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Ford Fiesta WRC στο Ράλι Κροατίας, όπου και κατέλαβε την πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη – επίδοση που ήταν η καλύτερη στην καριέρα του. Στο Ράλι Σαφάρι, στην Κένυα, ο Fourmaux πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε ειδική διαδρομή στο WRC με διαφορά 4,1 δευτερολέπτων.

Σημειώνοντας σταθερά ανταγωνιστικούς χρόνους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο νεαρός οδηγός έχει χαρακτηριστεί ως ανερχόμενο αστέρι ακολουθώντας τα βήματα των επιτυχημένων συμπατριωτών του. O Fourmaux συμμετείχε ενεργά και από την πρώτη στιγμή στο πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης του ολοκαίνουργιου Puma Hybrid Rally1.

Από την άλλη, ο Sebastien Loeb επιστρέφει για ακόμα μια φορά στο WRC, με τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητής στο WRC να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του νέου Ford Puma Hybrid Rally1 στο Ράλι Μόντε Κάρλο, έναν αγώνα που έχει κερδίσει στο παρελθόν επτά φορές.

Ο Sebastien Loeb θα έχει νέο συνοδηγό, και πιο συγκεκριμένα την Isabelle Galmiche, η οποία διατέλεσε επί σειρά ετών μέλος του gravel crew του Γάλλου οδηγού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

WRC: Ο Rovampera νικητής στο Rally Κένυας

Ο Kalle Rovanpera κέρδισε για δεύτερη φορά το Rally Κένυας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Takamoto Katsuta, κάνοντας έτσι το 1-2 για την Toyota....

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

WRC: Το Rally των Καναρίων Νήσων στο ημερολόγιο του 2025

Ακολουθώντας τα βήματα του Rally Λετονίας και του Rally Πολωνίας, τα οποία χρησιμοποίησαν το μονοπάτι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) για να συμμετάσχουν στο...