Ο Cem Bolukbasi γίνεται ο πρώτος οδηγός του F1 Esports, ο οποίος από τον χώρο των εικονικών αγώνων θα έχει την δυνατότητα να τρέξει αγώνες σε πραγματικές πίστες της F1. Πιο συγκεκριμένα, ο 23χρονος Τούρκος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, καθώς από την φετινή σεζόν της Formula 2 γίνεται ο επίσημος οδηγός της ομάδας της Charouz Racing System.

Όπως γνωρίζεις, η F2 αποτελεί το πρωτάθλημα υποστήριξης της F1, ακολουθώντας την σε 14 αγώνες αυτή τη σεζόν. Από το εν λόγω πρωτάθλημα έχουν “αποφοιτήσει” πολλοί σημαντικοί οδηγοί και πρωταθλητές, όπως ο Lewis Hamilton, o Nico Rosberg, o George Russell, o Charles Leclerc, o Mick Schumacher κλπ.

Πιστώνοντας τις εμπειρίες του από τους εικονικούς αγώνες για αυτή την ευκαιρία, ο Bolukbasi είπε:

Αν δεν έτρεχα στο F1 Esports, δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να μπω σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο -δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα. Πιστεύω ότι είναι επίσης πολύ σημαντικό να είσαι ο πρώτος παίκτης που θα το κάνει αυτό γιατί μπορεί να δώσει στους ανθρώπους ελπίδα.

Αν ο κόσμος δει ότι ένα άτομο μπορεί να το κάνει, θα πιστέψει ότι μπορούν να το κάνουν και αυτοί. Αν μπορώ να πάω από την F1 Esports στη Formula 2 της FIA, τότε νομίζω ότι το μπορεί ο καθένας.