Ήταν 19 Δεκεμβρίου 2021 όταν η κάτοχος αυτού του λευκού Tesla Model 3 Performance το παρέλαβε και αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Με το που πατούσε τα φρένα, έναν παράξενο θόρυβο άκουγε από τον πίσω δεξί τροχό. Ενημέρωσε την Tesla και αυτή της ζήτησε να της στείλει ένα video με τον ήχο.

Το video που έστειλε είναι το παρακάτω και η Tesla της απάντησε πως αυτός είναι ο κανονικός θόρυβος που κάνουν τα φρένα ενός Model 3 Performance. Η απάντηση της εταιρίας δεν την έπεισε και έτσι στις 23 Δεκεμβρίου πήγε το αυτοκίνητό σε ένα ανεξάρτητο συνεργείο για να δει τι συμβαίνει.

Εκεί ο μηχανικός με το που έβγαλε τον τροχό, διαπίστωσε πως δεν υπήρχε τακάκι στην δαγκάνα, η οποία πίεζε τον δίσκο, προκαλώντας ζημιά τόσο στο έμβολο της δαγκάνας όσο και στον δίσκο.

Η ιδιοκτήτης ενημέρωσε την Tesla για το τι συνέβη η οποία δέχτηκε να αντικαταστήσει την δαγκάνα, τον δίσκο και να τοποθετήσει το τακάκι που έλειπε, αλλά παρότι αρχικά της είχε πει πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 4 ημέρες, έως τις 27 του Δεκέμβρη, τελικά με αναβολή στην αναβολή, το αυτοκίνητο της θα είναι έτοιμο στις 19 Ιανουαρίου.