Μέλος του “Τάγματος της Αυστραλίας” ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo τιμήθηκε από την αυστραλιανή κυβέρνηση ως “Μέλος του Τάγματος της Αυστραλίας” για τη σημαντική του υπηρεσία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως αγωνιζόμενος και πρεσβευτής, και στην κοινότητα.

Το Τάγμα της Αυστραλίας είναι ένα σύστημα απόδοσης τιμής εις αναγνώριση εξαιρετικών επιτευγμάτων και υπηρεσιών από άτομα ή φορείς, στα πλαίσια συγκεκριμένων τομέων ή πεδίων δράσης.

Το Τάγμα της Αυστραλίας έχει τέσσερα επίπεδα. το Συνοδός του Τάγματος (Companion of the Order, AC), Αξιωματικός του Τάγματος (Officer of the Order, AO), Μέλος του Τάγματος (Member of the Order, AM), και Μετάλλιο του Τάγματος (Medal of the Order, OAM).

Στη λίστα Τιμών της Ημέρας της Αυστραλίας του 2022 εισήλθαν 1.040 Αυστραλοί, ανάμεσα τους ο τενίστας με αναπηρικό αμαξίδιο Dylan Alcott και η χρυσή κολυμβήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, Emma McKeon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...