Μέλος του “Τάγματος της Αυστραλίας” ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo τιμήθηκε από την αυστραλιανή κυβέρνηση ως “Μέλος του Τάγματος της Αυστραλίας” για τη σημαντική του υπηρεσία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως αγωνιζόμενος και πρεσβευτής, και στην κοινότητα.

Το Τάγμα της Αυστραλίας είναι ένα σύστημα απόδοσης τιμής εις αναγνώριση εξαιρετικών επιτευγμάτων και υπηρεσιών από άτομα ή φορείς, στα πλαίσια συγκεκριμένων τομέων ή πεδίων δράσης.

Το Τάγμα της Αυστραλίας έχει τέσσερα επίπεδα. το Συνοδός του Τάγματος (Companion of the Order, AC), Αξιωματικός του Τάγματος (Officer of the Order, AO), Μέλος του Τάγματος (Member of the Order, AM), και Μετάλλιο του Τάγματος (Medal of the Order, OAM).

Στη λίστα Τιμών της Ημέρας της Αυστραλίας του 2022 εισήλθαν 1.040 Αυστραλοί, ανάμεσα τους ο τενίστας με αναπηρικό αμαξίδιο Dylan Alcott και η χρυσή κολυμβήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, Emma McKeon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Perez: Θα μάθω από τον Verstappen. Στόχος το πρωτάθλημα του 2024

Ο Sergio Perez πιστεύει πως το 2024 θα είναι σε θέση να "παλέψει" για το πρωτάθλημα, δηλώνοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του πως θέλει να...

Kubica: Η Formula E είναι σαν να κάνεις σ*ξ με φουσκωτή κούκλα

Πριν δύο εβδομάδες, η AF Corse ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στις τάξεις της τον Robert Kubica, ο οποίος πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλητής στην LMP2 του Παγκόσμιου...