Ουκρανός influencer τρακάρει μια Ferrari SF90 Stradale στο Dubai

Σχετικά άρθρα

Υπέροχος ο 21ος αιώνας, έτσι δεν είναι; Να γίνεσαι γνωστός στο διαδίκτυο και μετά να δείχνεις στους ακόλουθους σου (sic) έναν πολυτελή τρόπο ζωής σε εξωτικές τοποθεσίες με εξωτικά πράγματα.

Αυτό που κάποτε βλέπαμε σε reality shows στο MTV, τώρα μπορείς να το βρεις στο YouTube και το Instagram. Αλλά υπάρχει η σοφή πρόταση, που λέει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν δεξιότητες. Δεν είναι ο κανόνας, αλλά κατά γενική ομολογία ισχύει.

Ο Ουκρανός influencer Alex Slobozhenko το ανακάλυψε με άσχημο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια test drive μιας Ferrari SF90 Stradale στο Dubai, τα πράγματα πήγαν στραβά. Πάτησε λίγο πιο βαθιά το γκάζι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του ιταλικού αυτοκινήτου, εξαιτίας της υπερστροφής και να προσκρούσει σε ένα τσιμεντένιο στηθαίο.

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και η SF90 υπέστη αρκετές ζημιές στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, η ενεργοποίηση των αερόσακων, οι τραυματισμένες ζάντες και τα σπασμένα ψυγεία σίγουρα μεταφράζονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Το αυτοκίνητο φαίνεται πως επιδιορθώνεται, αλλά σίγουρα ο εγωισμός του οδηγού επλήγη περισσότερο. Από την άλλη, η αντιπροσωπεία που έδωσε το αυτοκίνητο για test drive θα πρέπει να κάνει ένα τηλέφωνο στην ασφαλιστική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...