Lewis Hamilton: Επέστρεψα!

Σχετικά άρθρα

Μετά από σχεδόν 2 μήνες, ο Lewis Hamilton “σπάει” τη σιωπή του και με μια φωτογραφία του στο προφίλ του στο Instagram, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δηλώνει πως επέστρεψε. Συγκεκριμένα με φόντο το Grand Canyon των ΗΠΑ έγραψε:

Είχα φύγει. Τώρα επέστρεψα!

Αυτή του η δήλωση είναι η ισχυρότερη μέχρι στιγμής ένδειξη πως ο Hamilton σκοπεύει να επιστρέψει στο grid για να διεκδικήσει το 8ο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι πιο παρατηρητικοί είδαν πως ο πύργος αριστερά της φωτογραφίας αποτελείται από 8 πέτρες.

Αμέσως μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, ο Toto Wolff είχε πει πως ο Βρετανός έχει χάσει την πίστη του δεδομένου του τρόπου με τον οποίο έχασε τον τίτλο και φήμες ήθελαν να περιμένει το πόρισμα της έρευνας που διεξάγει η FIA για το περιστατικό, προκειμένου να ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Η FIA έχει δηλώσει πως μέσα στον μήνα θα παρουσιάσει στην Επιτροπή της Formula 1 τα αποτελέσματα της έρευνας της για το τι συνέβη στο τελευταίο GP της περσινής χρονιάς, ενώ στις 18 του Μάρτη, την Παρασκευή δηλαδή πριν από το πρώτο GP της χρονιάς, στη πίστα του Μπαχρέιν, θα δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, όπως και τις τελικές της αποφάσεις για το θέμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...