Την προηγούμενη εβδομάδα, η Skoda ξεκίνησε το teasing Monte Carlo έκδοση του νέου Fabia, και σήμερα η τσέχικη εταιρία ανακοίνωσε ότι τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 15 Φεβρουαρίου. Το Fabia Monte Carlo θα εμπλουτίσει τη γκάμα του μοντέλου, με την νέα έκδοση να μας δείχνει τον σπορτίφ χαρακτήρα του μοντέλου.

Εξωτερικά, η μάσκα, το splitter, τα πλαϊνά spoiler αλλά και οι πλαϊνοί καθρέπτες θα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα και εξωτερικά, με τις αλλαγές να ολοκληρώνονται με τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα, τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου (λογικά 17 ιντσών) και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, θα υπάρχουν μαύρες και κόκκινες επενδύσεις, σπορ καθίσματα, σκουρόχρωμη οροφή και τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, με τις τελευταίες να τις συναντάμε στον επιλογέα των ταχυτήτων και στη λαβή του χειρόφρενου. Τα αλουμινένια πεντάλ ολοκληρώνουν τις αλλαγές.

Η Skoda προσφέρει επί του παρόντος τα Scala Monte Carlo και Kamiq Monte Carlo, τα οποία εμφανίζονται στο παραπάνω video, και σύντομα θα επεκτείνει τη γκάμα της έκδοση με το Fabia.