Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2025 στη McLaren o Norris

Σχετικά άρθρα

Η McLaren Racing ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Lando Norris, δίνοντας στον 22χρονο Βρετανό συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2025.

Ο Norris υπέγραψε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο την παραμονή του περσινού Grand Prix στο Μονακό, που θα τον κρατούσε στη McLaren για το 2022 και έπειτα, αλλά μετά από μια ακόμα δυνατή χρονιά, και οι δύο πλευρές κινήθηκαν για να επιμηκύνουν αυτή τη συμφωνία, με μια νέα τετραετή συμφωνία.

Ο διευθυντής της βρετανικής ομάδας, Andreas Seidl, δήλωσε σχετικά:

Η ευκαιρία να επεκτείνουμε τη σχέση μας με τον Lando αντικατοπτρίζει όχι μόνο τη δέσμευσή μας, αλλά την πίστη και την εμπιστοσύνη μας στο ταλέντο του. Είναι επίσης ένα ισχυρό σημάδι εμπιστοσύνης και δέσμευσης από τον Lando σε εμάς ως ομάδα και το ταξίδι μας στη διεκδίκηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Norris, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας της McLaren από το 2017, πρόσθεσε:

Οι ομάδες αποτελούνται από ανθρώπους και αγαπώ τους ανθρώπους και νιώθω σαν στο σπίτι μου στη McLaren. Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού που κάνουμε όλοι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...