Toto Wolff: Δεν υπάρχει 1ος και 2ος οδηγός

Σχετικά άρθρα


O George Russell είναι ο φετινός teammate του Lewis Hamilton με τον νεαρό Βρετανό να αντικαθιστά τον Valterri Bottas, ο οποίος έφυγε από την ομάδα μετά από 5 χρόνια. Αρκετοί αναρωτιούνται το κατά πόσο ο Russell θα πιέσει τον Hamilton, με τον Toto Wolff να εξηγεί σε πρόσφατη συνέντευξή του το πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να ελέγξει τη δυναμική των δύο πιλότων.

Ποτέ δεν είχαμε μια κατάσταση πρώτου και δεύτερου οδηγού. Hamilton και Bottas είχαν ίσες ευκαιρίες και το ίδιο αυτοκίνητο. Έτσι ούτε και φέτος θα υπάρξει πολιτική 1ου και 2ου οδηγού.

Φέτος είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση με τον George, ένα ανερχόμενο αστέρι, είναι διαφορετικά. Έχει αναμφίβολα τον καλύτερο οδηγό ως teammate. Η δυναμική είναι νέα και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κατευθύνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει την πιο θετική επίδραση στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, κάτι που θα μας κάνει συνολικά ανταγωνιστικούς.

Είναι θεμελιωδώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Μόνο όταν αγωνιστούμε ο ένας εναντίον του άλλου θα δούμε αν θα γίνει πιο εύκολο ή όχι.

Ο George ήταν νικητής σε κάθε κατηγορία αγώνων και οι τρεις τελευταίες σεζόν με τη Williams μας έδωσαν μια γεύση για το τι θα μπορούσε να του επιφυλάξει το μέλλον στη F1. Νομίζω ότι οι αντιξοότητες τον έκαναν δυνατότερο, πιο ανθεκτικό και πιο αποφασιστικό.

Τώρα είναι δική μας πρόκληση να τον βοηθήσουμε να συνεχίσει να μαθαίνει στο περιβάλλον μας και δίπλα στον Lewis, τον καλύτερο οδηγό της F1 όλων των εποχών.

Είμαι βέβαιος πως καθώς η σχέση τους θα μεγαλώνει, θα σχηματίσουν μια δυνατή ομάδα και συλλογικά θα προσφέρουν για τη Mercedes εντός και εκτός πίστας τα επόμενα χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...