Με 200 άλογα το νέο Acura Integra

Σχετικά άρθρα

Η Acura παρουσίασε σήμερα την έκδοση παραγωγής του Integra που δεν διαφέρει σε τίποτα σε σχέση με το “πρωτότυπο” που είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει εμπορική πορεία στις ΗΠΑ μέσα στην άνοιξη, με αρχική τιμή περίπου τις 30.000 δολάρια. Το πεντάθυρο liftback coupe μοντέλο φέρει LED φωτιστικά σώματα, μαύρη γυαλιστερή μάσκα, μαύρη αεροτομή και μαύρες ζάντες 17″ ή 18″.

Έχει παρόμοια σχεδίασή με το TLX, όντας ελαφρώς μικρότερο και κίνηση παίρνει από τον 1.500άρη VTEC turbo κινητήρα του Civic Si, απόδοσης 200 ίππων με 260 Nm ροπής που στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με CVT κιβώτιο, με την A-Spce έκδοση να διαθέτει 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,2″, οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό 7″ ή 9″, head-up display 5,3″, συνθετικό δέρμα, με την σουίτα ασφαλείας AcuraWatch να διαθέτει μεταξύ άλλων τα συστήματα collision mitigating braking, traffic sign recognition, adaptive cruise control, lane keep assist, blind-spot monitoring με rear cross-traffic alert, με την έκδοση με το CVT κιβώτιο να έχει και το traffic jam assist.

https://www.youtube.com/watch?v=KYkhyFu-5EQ

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Marysville του Οχάιο, στην ίδια γραμμή παραγωγής με το TLX.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr