Ο νέος προσομοιωτής στο σπίτι του Sebastian Vettel χρησιμοποιεί το κόκπιτ του κανονικού του μονοθεσίου

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel πήγε τον προσομοιωτή που έχει στο σπίτι του σε άλλο επίπεδο, μιας και αυτός χρησιμοποιεί το κόκπιτ του περσινού μονοθεσίου της Aston Martin. Πρόκειται για το κόκπιτ της AMR21 που χρησιμοποιήθηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα ανάπτυξης, με την ιδέα να ξεκίνησε εξαιτίας του περσινού GP της Σαουδικής Αραβίας.

Οι πιλότοι δεν είχαν καμία προηγούμενη επαφή με την πίστα και προκειμένου να εξοικειωθούν με αυτή έπρεπε να περάσουν αρκετό χρόνο στους προσομοιωτές των ομάδων. Ο Vettel δεν είχε τη δυνατότητα να βρεθεί πολλές ημέρες στις εγκαταστάσεις της Aston Martin και έτσι σε συνεργασία με την ομάδα δημιούργησαν αυτόν τον προσομοιωτή που τοποθετήθηκε στο σπίτι του.

Διαθέτει κάθισμα αποκλειστικά φτιαγμένο για το σώμα του Vettel, τις ζώνες ασφαλείας του κανονικού μονοθεσίου, όπως επίσης του καθρέπτες και το halo. Επίσης διαθέτει τιμόνι και πεντάλ της Pro Sim, που έχουν ρυθμιστεί έτσι ώστε να μιμούνται καλύτερα αυτά του πραγματικού μονοθεσίου.

ΠηγήAston Martin

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...