Ο Steiner πιστεύει πως ο Magnussen και ο Schumacher θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο

Σχετικά άρθρα

Η Haas εντυπωσίασε στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές, με τον Kevin Magnussen να σημειώνει τον 7ο ταχύτερο χρόνο, ενώ ο Mick Schumacher τον 12ο. Το αφεντικό της Haas, Gunther Steiner, πιστεύει πως η απόδοση τόσο του Magnussen όσο και του Schumacher θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, λέγοντας για τον Magnussen πως θα γίνει καλύτερος μετά από 6-7 αγώνες, όταν και θα προσαρμοστεί πλήρως στο μονοθέσιο.

Ο Magnussen υπέγραψε με την Haas μόλις 10 ημέρες πριν, μετά την απομάκρυνση του Mazepin, με τον Steiner να δηλώνει μετά το τέλος των χθεσινών κατατακτηρίων:

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα κάνει σε έξι ή επτά αγώνες, αν είναι όπως όλοι οι άλλοι οδηγοί. Οι Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel και Fernando Alonso χρειάστηκαν πέρυσι 6-7 αγώνες να προσαρμοστούν. Φανταστείτε το! Νομίζω ότι ο Kevin επέστρεψε σε καλή φόρμα, αλλά θα έλεγα πως είμαι ειλικρινά πεπεισμένος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα, ακόμη καλύτερα. Δεν μπορείς να μπαίνεις σε αυτά τα μονοθέσια της F1 και να είσαι στο 100% αμέσως.

Ως εκ τούτου, είμαι πολύ αισιόδοξος και ανυπομονώ για όλη την ομάδα. Και ο Mick θα μάθει να παλεύει τώρα σε αυτό το επίπεδο, το οποίο είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Ο Kevin θα ανεβάσει την απόδοσή του επειδή μόλις ξανασυντονίζεται.

Η Haas επέλεξε πέρυσι να παρατήσει τελείως την εξέλιξη του μονοθεσίου του 2021 και να επικεντρωθεί σε αυτό του 2022. Αυτή η θυσία, έφερε το φετινό αποτέλεσμα, με τον Steiner να ρωτάτε εάν είχε προβλέψει τέτοια μεγάλη βελτίωση.

Ήλπιζα σε αυτό, το περίμενα. Για αυτό δουλέψαμε και πάντα έλεγα ότι το 2022 θα επιστρέψουμε. Και στην πραγματικότητα το κάναμε. Δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται από την ομάδα και όλοι πίστεψαν σε αυτόν τον στόχο. Αφήσαμε το 2021 και συγκεντρωθήκαμε στο 2022. Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα μπορούν να είναι περήφανοι για αυτό.

Ερωτηθείς για το τι έχει να πει σε εκείνους τους επικριτές που είπαν πως η Has θυσίασε πάρα πολλά πέρυσι, ο Steiner δήλωσε:

Μπορούν να πουν ό,τι θέλουν ή μπορούν να κάνουν όση κριτική θέλουν. Πιστεύω ότι έχουμε το πλεονέκτημα πως ο Gene [Haas, ιδιοκτήτης της ομάδας] είναι εντάξει με αυτό που κάνουμε κάνουμε. Είχαμε ένα σχέδιο και το εκτελούμε κατά γράμμα πολύ καλά.

Προφανώς είχαμε δυσκολίες, όπως το 2021. Αλλά ξέρουμε γιατί. Πάντα έλεγα ότι ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ που είμαστε. Δεν ήταν έκπληξη, οπότε τι λένε οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...