Επίσημο: Ο Kevin Magnussen επιστρέφει στη Haas

Σχετικά άρθρα

Ο Kevin Magnussen υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα της Haas και επιστρέφει στη Formula 1 από φέτος. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται μερικές ημέρες μετά την απόφαση της ομάδας να διακόψει το συμβόλαιο της με τον Nikita Mazepin και την Uralkali, εταιρία λιπασμάτων του πατέρα του, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Magnussen αγωνίστηκε για τη Haas από το 2017 μέχρι την αποχώρησή του από το άθλημα στο τέλος της σεζόν του 2020. Στη συνέχεια, ο Δανός οδηγός μετακόμισε στις ΗΠΑ, αγωνιζόμενος στο IndyCar και σε sportscars, ενώ επρόκειτο να ενταχθεί στην ομάδα του παγκόσμιου πρωταθλήματος αντοχής της Peugeot για το 2022.

Αλλά ο 29χρονος οδηγός θα επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τον Magnussen να συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Mick Schumacher.

Στις σχετικές ειδήσεις, αύριο ξεκινά το δεύτερο χειμερινό τριήμερο δοκιμών της Formula 1, αυτή τη φορά στην πίστα του Bahrain, με τη Haas να κάνει γνωστό ότι θα χάσει το πρωινό stint, καθώς το cargo φορτίο με τον εξοπλισμό της ομάδας κατέφθασε χθες αργά το βράδυ.

Το φορτίο της ομάδας καθυστέρησε να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού το αεροπλάνο που σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν για να μεταφέρουν το φορτίο τους στο Μπαχρέιν καθηλώθηκε στην Κωνσταντινούπολη λόγω τεχνικών προβλημάτων. Το φορτίο έφτασε στο Μπαχρέιν το βράδυ της Τρίτης, περίπου 48 ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο, γεγονός που καθιστά τεράστια πρόκληση για του μηχανικούς να ετοιμάσουν το μονοθέσιο εγκαίρως για την Πέμπτη.

Η Haas στοχεύει να βγάλει την VF-22 στην απογευματινή συνεδρία της πρώτης μέρας, με τον εφεδρικό οδηγό της, τον Pietro Fittipaldi να εκπληρώνει τα καθήκοντα του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...