Η Suzuki συνεργάζεται με τη SkyDrive για ιπτάμενα αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν σε οχήματα κατακόρυφης απογείωσης και προσγείωσης (Vertical Take-Off and Landing, VTOL), με τη Suzuki να ανακοινώνει σήμερα ότι συνεργάζεται με τη SkyDrive για την εμπορευματοποίηση των VTOL.

Η SkyDrive είναι κορυφαίος κατασκευαστής ιπτάμενων οχημάτων στην Ιαπωνία και επί του παρόντος ασχολείται με την ανάπτυξη ενός συμπαγούς, διθέσιου ηλεκτροκίνητου ιπτάμενου οχήματος με σχέδια για μαζική παραγωγή.

Ο δύο πλευρές θα αρχίσουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας σε επιχειρησιακούς και τεχνολογικούς τομείς, που περιλαμβάνουν έρευνα και ανάπτυξη, σχεδιασμό συστημάτων κατασκευής και μαζικής παραγωγής, ανάπτυξη διεθνών αγορών με αρχική εστίαση στην Ινδία και προώθηση προσπαθειών για επίτευξη ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα.

Η SkyDrive στοχεύει να λανσάρει υπηρεσία αεροταξί κατά τη διάρκεια του World Exposition 2025 που θα διεξαχθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας, καθώς και να ξεκινήσει υπηρεσία σε άλλες περιοχές της Ιαπωνίας.

Η συνεργασία της Suzuki με τη SkyDrive θα προσφέρει στην εταιρία ευκαιρίες να εξερευνήσει και ενδεχομένως να προσθέσει, τα ιπτάμενα οχήματα ως τέταρτη επιχείρηση κινητικότητας του χαρτοφυλακίου της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia και η Nissan γνωρίζουν και πότε κάνεις σεξ

Τα αποτέλεσμα της έκθεσης του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Mozilla δείχνουν πως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες παραδέχονται ότι μπορεί να πωλούν τα προσωπικά δεδομένα των οδηγών...

Η Suzuki ανακαλεί 6.095 Across

6.095 Across ανακαλεί η Suzuki. Πρόκειται για μοντέλα MY2022 και ΜY2023, εξοπλισμένα με τον plug-in υβριδικό κινητήρα. Αιτία της ανάκλησης είναι το ενδεχόμενο ο μετατροπέας...