BMW M240i by Dahler με 455 άλογα

Σχετικά άρθρα

Όταν βγαίνει από το εργοστάσιο της BMW η M240i xDrive φορά τον 3,0-λίτρο εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 374 ίππων με 500 Nm ροπής που συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic Sport και με σύστημα τετρακίνησης.

Ωστόσο, ο ελβετικός βελτιωτικός Dahler θεωρεί ότι αυτά δεν είναι αρκετά και παρουσιάζει δύο πακέτα αναβάθμισης του μοντέλου, τα οποία διατηρούν την εργοστασιακή εγγύηση, καθώς αφορά μόνο τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου.

Ο βελτιωτικός οίκος ονομάζει το project M240i DCL dAHLer Competition Line και στο Stage 1 η απόδοση του κινητήρα αγγίζει τα 430 άλογα και τα 610 Nm, ενώ στο Stage 2 κάτω από το δεξί του πόδι ο οδηγός έχει 455 άλογα και 640 Nm ροπής.

Εκτός από το νέο πρόγραμμα του εγκεφάλου, ο Dahler προσφέρει νέα ολόσωμη εξάτμιση, με διατομή 100 χλστ., καθώς και ένα σύστημα εισαγωγής της Eventuri. Τέλος, υπάρχουν και νέες ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, διαστάσεων 235/35 εμπρός και 275/30 πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...