Ο Hamilton μίλησε για την ψυχολογική του κατάσταση: “Παλεύω ψυχικά και συναισθηματικά για πολύ καιρό”

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton με story στο Instagram παραδέχτηκε πως “παλεύει συναισθηματικά” και πως αντιμετωπίζει “ψυχικές και συναισθηματικές δυσκολίες”, συμπληρώνοντας πως είναι μια “διαρκής προσπάθεια”.

Είναι ήδη μία πολύ δύσκολη χρονιά, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Είναι δύσκολο κάποιες ημέρες να παραμείνεις θετικός. Έχω παλέψει ψυχικά και συναισθηματικά για πολύ καιρό, και συνεχίσω, είναι μια διαρκής προσπάθεια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και να πετύχουμε.

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι είναι εντάξει να νιώθετε όπως νιώθετε, αλλά να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και θα το ξεπεράσουμε! Ένας φίλος μου το θύμισε σήμερα, είσαι τόσο δυνατός και μπορείς να κάνεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Ας θυμόμαστε να ζήσουμε με ευγνωμοσύνη ακόμη μια μέρα που θα ανατείλει. Σας στέλνω αγάπη και φως,

έγραψε ο Hamilton.

Παρόμοιο μήνυμα είχε στείλει και το περασμένο καλοκαίρι ο Βρετανός, όπου είχε γράψει:

Αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που παλεύει αυτή τη στιγμή, θέλω απλώς να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι θα το ξεπεράσουμε. Έχετε τόσες πολλές δυνατότητες μέσα σας, που μπορεί να μην τις γνωρίζετε καν. Έχετε τόσα πολλά να δώσετε στον κόσμο. Είσαι ξεχωριστός και μοναδικός, δεν υπάρχει κανένας σαν εσένα, ό,τι κι αν πει ο οποιοσδήποτε.

Να είσαι τολμηρός, να είσαι δυνατός, να είσαι εσύ, είσαι όμορφος από κάθε άποψη, ας είμαστε υπέροχοι μαζί. Ελπίζω οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν κάποια μέρα, σε αυτή ή στην άλλη ζωή. Σου στέλνω αγάπη, φως και θετικότητα για το Σαββατοκύριακο σου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...