Hamilton: Η Mercedes δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση στο μονοθέσιο μέχρι σήμερα

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton κατάφερε να πετύχει τον 5ο γρηγορότερο χρόνο στις κατατακτήριες του GP της Αυστραλίας, με τον Βρετανό να λέει πως η ομάδα δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση στο μονοθέσιό της από την αρχή της σεζόν, αποκαλύπτοντας πως νιώθει συγκρατημένα αισιόδοξος για τους επόμενους αγώνες, όταν η Mercedes θα φέρει αναβαθμίσεις.

Όπως είπε, το κλειδί είναι να συλλέξουν δεδομένα και από το GP της Αυστραλίας για να καταλάβουν πως μπορούν να διορθώσουν την απόδοση του φετινού μονοθεσίου, το οποίο αντιδρά “παράξενα” όταν πιέζει στο όριο.

Ο Hamilton επανέλαβε πως το χειρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μονοθέσιο είναι το porpoising, μια δήλωση που επανέλαβε τόσο ο George Russell, όσο και ο Toto Wolff. Λόγω αυτού, η Mercedes χάνει σημαντικά τόσο στις ευθείες, όσο και στις υψηλών ταχυτήτων στροφές, με τον Wolff να συμπληρώνει πως υπάρχουν ακόμη κάποια κρυμμένα μυστικά στο μονοθέσιο που πρέπει να εντοπιστούν μέσω της ανάλυσης των δεδομένων, ώστε να καταλάβουν το τι προκαλεί το πρόβλημα.

Βλέπουμε πού χάνουμε. Όταν εξετάζουμε τα δεδομένα, στο πρώτο σημείο της πίστας είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά στο τρίτο, χάνουμε σχεδόν 1 δευτερόλεπτο σε μερικές στροφές,

είπε ο Wolff.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...