Η Ferrari δεν θα έχει αναβαθμίσεις στην Ίμολα εξαιτίας του αγώνα Sprint

Σχετικά άρθρα

Ο επόμενος αγώνας της Formula 1 θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου στη πίστα της Ίμολα, εκεί όπου αρκετές ομάδες θα παρουσιάσουν σημαντικές αναβαθμίσεις για τα μονοθέσιά τους, αλλά η Ferrari δεν θα είναι ανάμεσα σε αυτές και αιτία είναι ο αγώνας Sprint του Σαββάτου.

Όπως εξήγησε ο Mattia Binotto, δεν αρκεί μόνο μια ώρα δοκιμών πριν τις κατατακτήριες για να αξιολογηθούν τα νέα μέρη και να ρυθμιστούν τέλεια τα μονοθέσια για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Έτσι η Ferrari επέλεξε να παρουσιάσει σημαντικές αναβαθμίσεις στα επόμενα GP.

Δεν θα υπάρχουν πολλές και σημαντικές αναβαθμίσεις στην Ίμολα γιατί πιστεύουμε πως δεν είναι το κατάλληλο μέρος. Θα προσπαθήσουμε να μετριάσουμε τα προβλήματα που έχουμε μέχρι τώρα, όπως το porpoising που επηρέασε την απόδοσή μας στην Αυστραλία. Σημαντικές αναβαθμίσεις θα έρθουν στους επόμενους αγώνες.

Η Ferrari δείχνει ικανή φέτος να διεκδικήσει και τα δύο πρωταθλήματα, με τον Binotto να παραδέχεται πως τα πράγματα έχουν πάει καλύτερα από το αναμενόμενο:

Είμαι σίγουρα έκπληκτος. Νομίζω πως δουλέψαμε σκληρά και δώσαμε μεγάλη προτεραιότητα στη φετινή σεζόν. Ήξερα ότι η ομάδα ήταν μια σπουδαία ομάδα και βελτιωθήκαμε κατά κάποιο τρόπο σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

Ήλπιζα να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για την αρχή της σεζόν, αλλά σίγουρα δεν περίμενα τόσο καλό ξεκίνημα. Νομίζω ότι θα ήταν άδικο να το σκεφτώ. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η διαφορά μεταξύ μας και των άλλων μπορεί να είναι πολύ μικρή. Νομίζω ότι οι προηγούμενοι αγώνες το έχουν αποδείξει και σίγουρα θα δούμε σπουδαίες μάχες στους επόμενους αγώνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr