Μετά από ένα εντυπωσιακό και νικηφόρο ντεμπούτο με την M-Sport Ford στο Rally του Monte Carlo, τον περασμένο Ιανουάριο, η M-Sport ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Sebastien Loeb και η συνοδηγός του, Isabelle Galmiche, θα τρέξουν και στο Rally Πορτογαλίας.

Η M-Sport Ford θα συμμετάσχει με πέντε Puma Hybrid Rally1 στον τέταρτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Επιπλέον, πριν λίγο έγινε γνωστό ότι και ο Sebastian Ogier θα τρέξει στο Rally Πορτογαλίας, με ένα Toyota Yaris Hybrid Rally1.

1

Ο Sebastien Loeb δήλωσε:

Η οδήγηση του Puma αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις στα rally, η νίκη στο Μόντε Κάρλο μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν απίστευτη. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά επιλύοντας γρήγορα τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στο shakedown, γεγονός που μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε την 80ή μας νίκη στα rally.

Από την πρώτη μου δοκιμή με αυτό το αυτοκίνητο, είχα αμέσως μια πολύ καλή αίσθηση και απολαμβάνω την οδήγηση με τη δύναμη που παρέχει το υβριδικό σύστημα. Είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο, μια εξαιρετική ομάδα και γιορτάσαμε μια απίστευτη στιγμή μαζί.

Είχα ένα κενό στο αγωνιστικό μου πρόγραμμα τις μέρες που πραγματοποιείται το Ράλι Πορτογαλίας και πρόκειται για έναν χωμάτινο αγώνα. Έχω λάβει μέρος στον αγώνα αυτόν το 2019, επομένως έχω μια βάση σε ότι αφορά τις σημειώσεις σε ορισμένες από τις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την Πορτογαλία. O άλλος ήταν ότι ήθελα να κάνω ένα χωμάτινο rally. Μου αρέσει να οδηγώ στο χώμα, οπότε ήταν μια πολύ απλή επιλογή.