Ο Kevin Magnussen έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Mick Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ο Kevin Magnussen σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον Mick Schumacher και είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον Γερμανό:

Είναι προφανώς πολύ ταλαντούχος. Κέρδισε το πρωτάθλημα της Formula 3 και της Formula 2 προτού βρεθεί στη Formula 1, οπότε νοιώθω πως του αξίζει να βρίσκεται εδώ. Είναι κάπως δύσκολο γιατί έχει αυτό το επώνυμο. Ο πατέρας του είναι ο μεγαλύτερος πιλότος της Formula 1 όλων των εποχών και μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν πως είναι εδώ μόνο και μόνο επειδή τον λένε Schumacher, αλλά έχει πραγματικά ό,τι χρειάζεται για να είναι εδώ.

Έχει κάνει ό,τι χρειάζεται για να είναι στη Formula 1, μπορεί και περισσότερα. Ορισμένοι πιλότοι έφτασαν εδώ και δεν κέρδισαν την Formula 3, όπως εγώ που τερμάτισα δεύτερος. Πολλοί άλλοι οδηγοί δεν κέρδισαν τα πάντα προτού βρεθούν στη Formula 1.

Παρά το γεγονός πως συνεργάζεται με τον Mick Schumacher για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, ο Magnussen έχει επίσης μια πολύ θετική πρώτη εντύπωση για τον Γερμανό οδηγό.

Είναι ένας πολύ καλός τύπος, πολύ προσγειωμένος, πολύ ευγενικός. Είναι καλός με όλους και αρέσει σε όλους. Είναι πολύ ανοικτός, θέλει πολύ να μάθει και κάνει ερωτήσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάς πάντα ανάμεσα στους πιλότους. Μερικούς φορές οι πιλότοι είναι πολύ περήφανοι ή οτιδήποτε άλλο και έτσι δεν θέλουν να συνεργαστούν.

Ίσως κάποιοι πιλότοι φοβούνται μήπως δείξουν αδυναμία ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ο Mick δεν ενδιαφέρεται πραγματικά γι’αυτό. Θέλει απλώς να μάθει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...