Η Hyundai έκανε γνωστό πως το Ioniq 5 είναι πλέον διαθέσιμο με μεγαλύτερη μπαταρία στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια μπαταρία 77,4 kwh που αντικαθιστά την 72,6 kWh, με την μπαταρία χωρητικότητας 58 kWh να παραμένει η βασική επιλογή.

Λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας, η ιπποδύναμη έχει αυξηθεί στα 325 άλογα από τα 305, με την αυτονομία να ανέρχεται πλέον στα 507 χλμ από τα 480. Η αντλία θερμότητας συνεχίζει να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό, με το Ioniq 5 να εξοπλίζεται με μια νέα λειτουργία θέρμανσης και κλιματισμού μπαταρίας που προσαρμόζει τη θερμοκρασία της μπαταρίας του αυτοκινήτου για να υποστηρίζει τις βέλτιστες συνθήκες φόρτισης κατά το ταξίδι.

Το σύστημα βοηθά ώστε το αυτοκίνητο να είναι καλύτερα προετοιμασμένο όταν φτάνει σε σημείο φόρτισης και βελτιώνει την απόδοση φόρτισης τόσο σε ζεστές όσο και σε κρύες καιρικές συνθήκες. Η λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα όταν εισαχθεί ένα σημείο γρήγορης φόρτισης στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.

Επιπλέον στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει ψηφιακός κεντρικός καθρέπτης/οθόνη που προβάλει την πανοραμική εικόνα που καταγράφει η κάμερα που βρίσκεται τοποθετημένη στην αεροτομή. Επίσης προσφέρονται και ψηφιακοί πλαϊνοί καθρέφτες.