Αργότερα μέσα στο έτος, η BMW θα παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά της M2, και σήμερα ο λογαριασμός του Μ τμήματος της γερμανικής εταιρίας στο Instagram δημοσίευσε δύο teaser φωτογραφίες του μοντέλου, που μας δείχνουν το αυτοκίνητο ελαφρώς καμουφλαρισμένο.

Η πρώτη δείχνει το προφίλ της M2, όπου διακρίνονται τα φουσκωμένα φτερά, οι τονισμένες ποδιές και οι μεγάλες ζάντες, ενώ από την δεύτερη βλέπουμε την πίσω αεροτομή.

Μηχανικά, το γερμανικό σπορ μοντέλο θα κρύβει κάτω από το καπό του τον S58 twin-turbo 3,0-λιτρο κινητήρα που θα αποδίδει 420-455 άλογα με 550 Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο, είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ενεργού M διαφορικού.

Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα σχεδόν 285 χλμ/ώρα. Θα διαθέτει ζάντες 19″ ή 20″, οροφή από ανθρακονήματα και θα κατασκευάζεται από τον Δεκέμβριο του 2022 στο εργοστάσιο της BMW στο San Luis Potosi στο Μεξικό, εκεί όπου κατασκευάζεται ήδη η 2-Series Coupe.