Η Lexus ανανεώνει το UX

Σχετικά άρθρα

Η Lexus ανανεώνει το UX προσθέτοντας στο entry-level μοντέλο της ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που φέρει μια οθόνη αφής διαθέσιμη σε 8 και 12,3 ίντσες. Εκτός από τη νέα οθόνη του infotainment, που διαθέτει πιο ευκρινή ανάλυση, το σύστημα δέχεται ασύρματες over-the-air (OTA) ενημερώσεις.

Το ανανεωμένο σύστημα πολυμέσων συνοδεύεται με δύο επιπλέον USB θύρες φόρτισης, ενώ τα κουμπιά για τα θερμαινόμενα καθίσματα έχουν μετακινηθεί από το κάτω μέρος του ταμπλό, στα δεξιά του μοχλού αλλαγής ταχυτήτων. Το touchpad που υπήρχε ανάμεσα στα καθίσματα ανήκει πλέον στο παρελθόν και η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης είναι μεγαλύτερη από πριν. Η Lexus έχει προσθέσει επίσης LED κρυφό φωτισμό.

Συνεχίζοντας, η Lexus κάνει διαθέσιμο το ψηφιακό κλειδί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, με την οθόνη του infotainment να απεικονίζει μια πανοραμική προβολή, που συνίσταται από την μπροστινή, την πίσω και τις πλαϊνές κάμερες. Βελτιώσεις στα συστήματα ασφαλείας έχουν επίσης υλοποιηθεί μετά την αναβάθμιση του ραντάρ και της κάμερας.

Εκτός από τις παραπάνω εμφανείς αλλαγές, υπάρχουν και άλλες που δεν μπορείς να δεις. Πιο συγκεκριμένα, οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρίας έχουν προσθέσει 20 σημεία συγκόλλησης στα ανοίγματα του αμαξώματος γύρω από τις εμπρός και πίσω πόρτες για να ενισχύσουν τη δομική ακαμψία του.

Η Lexus αναφέρει ότι τα πρωτότυπα του UX δοκιμάστηκαν στο τεχνικό κέντρο της Toyota στη Shimoyama για να βελτιώσουν την απόκριση και αμεσότητα του συστήματος διεύθυνσης, των αμορτισέρ και άλλων εξαρτημάτων. Τα νέα run-flat ελαστικά βελτιώνουν την άνεση κάνοντας την καμπίνα λίγο πιο αθόρυβη από πριν.

Η F Sport έκδοση του UX διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση και αμορτισέρ υψηλής απόδοσης που αναπτύχθηκαν από τη Yamaha, που βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά. Στο εσωτερικό, η εν λόγω έκδοση διαθέτει σπορ καθίσματα και διαφορετικό τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και μια αποκλειστική σχεδίαση για το λεβιέ των ταχυτήτων. Τέλος, το UX F Sport εξοπλίζεται επίσης με αλουμινένιο υποπόδιο, με την Lexus να προσθέτει την έκδοση F Sport Design για το μοντέλο UX 250h στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...