Το Λονδίνο είναι μια από τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για να ζήσει κάποιος, με την διαμονή και την μετακίνηση να καταναλώνουν αρκετά μεγάλα ποσά ετησίως από όσους διαμένουν στην βρετανική πρωτεύουσα.

Περιοχές του Λονδίνου, όπως το City of Westminster, το Mayfair, το Kensington, το Chelsea και το Knightsbridge είναι πανάκριβες, πόσο στην αγορά ή στην ενοικίαση σπιτιού, όσο και μια θέσης στάθμευσης.

Αυτό το γκαράζ κοντά στο Harrods στο Knightsbridge, του κεντρικού Λονδίνο, πουλά ένα χώρο στάθμευσης πλάτους -μόλις- δύο μέτρων στο ποσό των £85.000, που μεταφράζεται σε €100.250 με τη σημερινή ισοτιμία.

Αν το ποσό δεν σου φαίνεται απαγορευτικό, απλά σκέψου ότι εξαιτίας του πολύ περιορισμένου πλάτους, η είσοδος και έξοδος από το αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολη, καθώς το πλάτος ενός νέου αυτοκινήτου -πόσο μάλλον SUV, χωρίς τους καθρέφτες- είναι κοντά στα 1,9 μέτρα.

Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται ανάμεσα σε δύο τοίχους και μετά βίας μπορείς να παρκάρεις ένα αυτοκίνητο, με το μήκος της θέσης να αγγίζει τα 5,5 μέτρα.