Horner: Ο Verstappen και ο Perez μάχονται επί ίσοις όροις για το πρωτάθλημα. Ο πατέρας Verstappen διαφωνεί

Σχετικά άρθρα

Ο Sergio Perez πήρε τη νίκη στο GP του Μονακό, με τον Max Verstappen να τερματίζει στη τρίτη θέση. Αυτό έφερε τον Μεξικάνο μόλις 15 βαθμούς πίσω από τον Ολλανδό, με τον Christian Horner να δηλώνει πως η ομάδα δεν έχει Νο1 και Νο2 οδηγό, με τους δύο πιλότους της να μάχονται επί ίσοις όροις για το πρωτάθλημα.

Αντίθετη άποψη έχει ο Jos Verstappen, ο πατέρας του Max, ο οποίος στο προσωπικό τους site έγραψε πως η Red Bull θα έπρεπε να είχε διαφορετική στρατηγική και να βοηθούσε τον Verstappen να περάσει τον Perez στο Μονακό, έτσι ώστε να πάρει τους 10 επιπλέον βαθμούς. Ο Jos Verstappen πρόσθεσε πως η Red Bull δεν έκανε τις σωστές στρατηγικές επιλογές και έπρεπε να είχε βάλει πρώτα τον γιο του για αλλαγή ελαστικών από ενδιάμεσα σε σλικ.

Επίσης έγραψε και για τις κατατακτήριες, υποστηρίζοντας πως ο Max θα μπορούσε στη δεύτερη προσπάθεια του στο Q3 να σημειώσει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο, αλλά το ατύχημα του Perez πριν από την είσοδο στο τούνελ, είχε ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει τον γύρο του και έτσι να ξεκινήσει τον αγώνα από την 4η θέση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα