Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Ioniq 6, με τα επίσημα τεχνικά του χαρακτηριστικά να γίνονται γνωστά στις 14 Ιουλίου.

Το αμάξωμα έχει αεροδυναμικό σώμα και στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12″ και μια 12″ οθόνη στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ υπάρχουν δύο επιπλέον οθόνες που προβάλλουν την εικόνα που καταγράφουν οι κάμερες που αντικαθιστούν τους πλαϊνούς καθρέπτες.

Επίσης συναντάμε διάκτινο τιμόνι, κρυφό φωτισμό, ορισμένα φυσικά κουμπιά, με το μοντέλο να βασίζεται στην E-GMP πλατφόρμα και οι αναφορές το θέλουν να προσφέρεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh.

Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 218 άλογα και αυτή με τους δύο 325 άλογα, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 505 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

Η εταιρία δήλωσε πως σκέφτεται να προσφέρει το Ioniq 6 και σε Shooting Brake έκδοση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει μια γρήγορη N έκδοση.