Η Lexus ανανεώνει το ES

Σχετικά άρθρα

Η Lexus παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του ES για την ευρωπαϊκή αγορά, με το μεσαίο σεντάν να φέρει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που είναι γρηγορότερο, έχει πιο διαισθητική λειτουργία και περισσότερες λειτουργίες.

Διαθέτει επίσης πλοήγηση που βασίζεται στο cloud και παρέχει πληροφορίες για τον δρόμο και την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, βελτιωμένη αναγνώριση φωνητικών εντολών με τον βοηθό “Hey Lexus” να ανταποκρίνεται σε ηχητικές εντολές, ενώ υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay και ενσύρματο Android Auto.

Η Lexus αναβάθμισε επίσης τη μονάδα επικοινωνίας δεδομένων του αυτοκινήτου, επιτρέποντας στο ES να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο ES να χρησιμοποιεί το e-Care, μια υπηρεσία απομακρυσμένου διαγνωστικού ελέγχου, καθώς και τη χρήση της εφαρμογής smartphone Lexus Link που μπορεί να κλειδώσει ή να ξεκλειδώσει από απόσταση τις πόρτες, να λειτουργήσει τα φώτα κινδύνου και να ρυθμίσει το σύστημα κλιματισμού.

Νέα είναι και η κεντρική κονσόλα με το touchpad να έχει αντικατασταθεί από δύο ποτηροθήκες. Επίσης υπάρχει ασύρματος φορτιστής για smartphones, θύρες USB-A και USB-C και νέα εσωτερική επένδυση Ammonite Sand που αντικαθιστά την Rich Cream.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...