Ο Musk τρολάρει το Twitter

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Παρασκευή ο Elon Musk ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει στην αγορά του Twitter, κατηγορώντας την εταιρεία ότι τον παραπλάνησε σχετικά με τη φύση της πλατφόρμας.

Ο Musk υποστηρίζει πως τα στελέχη του Twitter έχουν κρύψει την πλήρη έκταση των bots και των αυτοματοποιημένων λογαριασμών στην πλατφόρμα, με το Twitter να υποστηρίζει πως αυτοί οι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των ενεργών χρηστών του, ποσοστό που αμφισβητεί ο Musk.

Με το διοικητικό συμβούλιο του Twitter να πηγαίνει τον Musk στο δικαστήριο έτσι ώστε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου να αναγκαστεί να αγοράσει το Twitter, ο Musk τρολάρει το Twitter, ανεβάζοντας ένα meme του εαυτού του σε τέσσερις διαφορετικές πόζες:

Είπαν ότι δεν μπορούσα να αγοράσω το Twitter.

Μετά δεν αποκάλυπταν πληροφορίες για τα bot.

Τώρα θέλουν να με αναγκάσουν δικαστικά να αγοράσω το Twitter.

Τώρα θα πρέπει να αποκαλύψουν στοιχεία για τα bots στο δικαστήριο.

Μετά από μια ώρα ανέβασε νέο tweet με την φωτογραφία του Chuck Norris να παίζει σκάκι, γράφοντας: Chuckmate.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...