Επίσημο: Παρελθόν από τη FIA ο Michael Masi

Σχετικά άρθρα

Ακριβώς επτά μήνες μετά την απόφαση που έκρινε το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 του 2021, ο Michael Masi είναι και επίσημα παρελθόν από την FIA, καθώς δεν είναι πλέον μέλος της.

Πριν λίγα λεπτά, η FIA έκανε γνωστή την απόφαση της, αναφέροντας ότι ο πρώην διευθυντής αγώνων της Formula 1 δεν ανήκει πλέον στο οργανόγραμμα της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Αυστραλός αποφάσισε να αποχωρήσει από την FIA, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά του και να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Michael Masi αποτελεί παρελθόν από την θέση του διευθυντή αγώνων της Formula 1, καθώς αντικαταστάθηκε από τους Niels Wittich και Eduardo Freitas, αλλά παρέμεινε μέλος της FIA.

Ο Masi ανέλαβε το ρόλο του διευθυντή αγώνων της Formula 1 το 2019, αμέσως μετά τον ξαφνικό θάνατο του Charlie Whiting, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να τον αντικαταστήσει επάξια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...