Το Aceman Concept παρουσιάζει η Mini, με το πρωτότυπο να μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, την Charismatic Simplicity. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό crossover, με την έκδοση παραγωγής του να κυκλοφορεί τα επόμενα χρόνια και να τοποθετείται ανάμεσα στα Cooper και Countryman.

Η εταιρία δεν αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου, λέγοντας πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της συνδυάζει τον μινιμαλισμό και τη βιωσιμότητα. Το πρωτότυπο έχει μήκος 4,05 μέτρα, πλάτος 1,99 μέτρα και 1,59 μέτρα ύψος.

Πατά στο έδαφος με ζάντες 20″ και στο εσωτερικό του συναντάμε μια κυκλική οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ενώ υπάρχουν προβολείς που προβάλουν περιεχόμενο του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο ταμπλό, όπως η εμφάνιση ενός χάρτη. Δεν διαθέτει ίχνος δέρματος, με το ύφασμα που έχει χρησιμοποιηθεί να είναι ανακυκλωμένο, ενώ το τιμόνι έχει ντυθεί με πράσινο βελούδο.

Όταν κάποιος περπατά προς το Aceman, τα εξωτερικά φώτα τον παρακολουθούν και το όχημα παίζει έναν ήχο ανάλογα με την απόσταση του ατόμου από το αυτοκίνητο.