Δες την πρώτη Ferrari 812 Competizione στο χρώμα του φετινού της μονοθέσιου της F1

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της φετινής σεζόν της F1, η Ferrari έκανε γνωστό ότι προσθέτει στην λίστα των χρωμάτων που μπορεί να επιλέξει κανείς για να βάψει κάποιο μοντέλο της, το χρώμα Rosso F1-75 Opaco, ήτοι το ίδιο που είναι βαμμένο το φετινό μονοθέσιο της στη Formula 1.

Τις προηγούμενες ημέρες βγήκε από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας στο Μαρανέλο η πρώτη 812 Competizione βαμμένη σε αυτό το κόκκινο ματ χρώμα και το αποτέλεσμα -κατά προσωπική εκτίμηση- μόνο εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το χρώμα προσφέρεται σε ολόκληρη τη γκάμα μοντέλων της Ferrari και σε σύγκριση με το Rosso Corso, το νέο χρώμα είναι πιο σκούρο, ενώ έχει σατινέ φινίρισμα και όχι γυαλιστερό, όπως το Rosso Corso.

Εκτός από το Rosso F1-75 Opaco, από το εργοστάσιο της Ferrari βγήκαν άλλες δύο 812 Competizione, με την πρώτη να είναι βαμμένη στο κίτρινο Giallo Modena και η δεύτερη στο γαλάζιο Azzurro La Plata.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...