Από την Monza ο Lewis Hamilton δήλωσε για ακόμη μια φορά πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τη Formula 1, προσθέτοντας πως θέλει να μείνει στη Mercedes μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει.

Επιπλέον ο Hamilton μίλησε και για τις φήμες που θέλουν τον Daniel Ricciardo να μετακομίζει στη Mercedes ως αναπληρωματικός οδηγός την επόμενη σεζόν και στη συνέχεια να πάρει την θέση του Hamilton, όταν λήξει το συμβόλαιο του Βρετανού στο τέλος του 2023.

Για χρόνια κυκλοφορούν ιστορίες συνταξιοδότησης για μένα, αλλά νιώθω πιο υγιής από ποτέ. Καθώς επικεντρώνομαι πολύ σε αυτό, νιώθω σε φόρμα, μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα,

είπε ο Hamilton και γύρισε προς τον Ricciardo λέγοντας του “συγγνώμη, φίλε”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

Μου αρέσει που έχουμε τη μακρά συνεργασία που έχουμε [με την Mercedes]. Νιώθω ότι ξεκινάμε για πολλά πραγματικά θετικά πράγματα, όχι μόνο για το άθλημα αλλά και έξω από αυτό και νομίζω ότι υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να ολοκληρώσουμε από κοινού.

Θέλω λοιπόν να είμαι μέρος αυτού, νομίζω ότι θα είμαι πάντα με τη Mercedes, μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω. Και νιώθω ότι μπορώ να αγωνιστώ για πολύ περισσότερο, οπότε θα κινούμαι δυνητικά προς αυτό.