Τελευταίο teaser της Ferrari Purosangue, που δείχνει τον V12 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Σήμερα το απόγευμα η Ferrari θα παρουσιάσει το πρώτο SUV στην ιστορία της, με την ιταλική εταιρία να δίνει ένα τελευταίο teaser video, που δείχνει τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα με τον οποίο θα προσφέρεται αρχικά. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η έκδοση παραγωγής του μοντέλου δεν θα ονομαστεί Purosangue, όπως είναι σήμερα γνωστό.

Οι πωλήσεις της Purosangue θα περιοριστούν σε ποσοστό κάτω του 20% των συνολικών ετήσιων παραδόσεων, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει πως λιγότερο από ένα στα πέντε νέα αυτοκίνητα που θα παραδίδει η Ferrari στους πελάτες της από το 2023 θα είναι Purosangue. Η ιταλική εταιρία δεν χρησιμοποιεί τον όρο SUV για την Purosangue, λέγοντας πως το μοντέλο της “δεν μοιάζει με κανένα άλλο”.

Στόχος της ιταλικής εταιρίας είναι το μοντέλο να προσφέρει τους χώρους και την άνεση ενός SUV, όπως επίσης την εμπειρία οδήγησης, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου της Ferrari.

Θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση, προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, ενώ μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με τρία σύνολα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...