Μέγαρα: Κατέρρευσε υπό κατασκευή γέφυρα

Σχετικά άρθρα

Κατέρρευσε η υπό κατασκευή γέφυρα Καρδατά στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης και επισκευής της παλιάς γέφυρας στον κόμβο Νέας Περάμου κατέρρευσε τμήμα αυτής μαζί με τα εκσκαφτικά μηχανήματα που πραγματοποιούσαν εργασίες.

Ως αποτέλεσμα τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι όταν κατέρρευσε τμήμα γέφυρας. Ο ένας από τους δύο απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου.

Οι τραυματίες είναι χειριστές μηχανημάτων που συμμετείχαν σε εργασίες για τη συντήρηση και επισκευή της παλιάς γέφυρας που βρίσκεται στον κόμβο Μεγάρων, στο ύψος του 39ου χιλιόμετρου της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Η Ολυμπία Οδός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέροντας ότι το ατύχημα συνέβη όταν ένα μηχάνημα υποχώρησε μαζί με τμήμα της υπό κατεδάφιση πλάκας. Οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά, έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Αναλυτικά, η Ολυμπία Οδός επισημαίνει στην ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης στη γέφυρα Καρδατά στην περιοχή των Μεγάρων, δύο χειριστές μηχανήματος έργου τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ένα μηχάνημα υποχώρησε μαζί με τμήμα της υπό κατεδάφιση πλάκας.

Οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Η Ολυμπία Οδός παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...