Η Logitech παρουσιάζει τιμονιέρα και πεταλιέρα για επαγγελματικό sim racing

Σχετικά άρθρα

Η Logitech G, το υπο-brand της εταιρία για gaming εξοπλισμό, παρουσίασε επαγγελματικό hardware αγωνιστικού επιπέδου, ώστε να σταθεί απέναντι στις υλοποιήσεις της Fanatec και της Thrustmaster. Πιο συγκεκριμένα, η ελβετοαμερικάνικη εταιρία μας δείχνει την τιμονιέρα PRO Racing Wheel και τα πεντάλ PRO Racing Pedals, που σχεδιάστηκαν από και για επαγγελματίες οδηγούς προσομοίωσης.

Σύμφωνα με την Logitech G, η τιμονιέρα διαθέτει έναν νέο κινητήρα Direct Drive υψηλής απόδοσης, που μαζί με την τεχνολογία ανάδρασης Trueforce, προσφέρει την πιο ακριβή και καθαρή “σύνδεση” σου με τους αγώνες ταχύτητας, για όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική και καθηλωτική racing εμπειρία.

Ο καινούριος Direct Drive κινητήρας της τιμονιέρας έχει 11 Nm ροπής και απίστευτα χαμηλό χρόνο απόκρισης και ξεχωρίζει για τον αγωνιστικό ρεαλισμό. Έτσι, μπορείς να βιώσεις τις φυσικές δυνάμεις και τον ήχο του παιχνιδιού με πολύ υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας και σχεδόν στιγμιαία ανάδραση, από τις συνθήκες του δρόμου έως τις δονήσεις των κινητήρων.

Η τιμονιέρα PRO Racing είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων και διαθέτει:

  • Διαισθητικό σχεδιασμό τροχού – Τα κουμπιά και τα καντράν βρίσκονται ακριβώς σε ένα νεύμα του αντίχειρα και οι οδηγοί δεν χρειάζεται ποτέ να πάρουν τα χέρια τους από το τιμόνι ή τα μάτια τους από το δρόμο.
  • Μαγνητικά χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων – Σχεδιασμένα με ένα εξελιγμένο μαγνητικό σύστημα που χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες χωρίς επαφή και πρόσθετους απτικούς μαγνήτες, με αποτέλεσμα μια ρεαλιστική, μηχανική αίσθηση που προσομοιώνει με ακρίβεια ένα επαγγελματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, ιδανικά «δεμένο» με την ανθεκτικότητα για εκατομμύρια αλλαγές ταχυτήτων.
  • Χειριστήρια διπλού συμπλέκτη – Τα αναλογικά χειριστήρια προσφέρουν τέλεια απτική απόκριση για μια ποικιλία αγωνιστικών λειτουργιών. Όταν επιλέγεται η ρύθμιση διπλού συμπλέκτη, προσφέρει το τέλειο πλεονέκτημα κατά την εκκίνηση. Οι εναλλακτικές διαμορφώσεις περιλαμβάνουν χειρόφρενο και δύο επιπλέον λειτουργίες, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να προγραμματίσουν τα χειριστήρια ως γκάζι και φρένο, παρέχοντας αναλογικό έλεγχο για διαφορετικούς παίκτες.
  • Προσαρμόσιμη οθόνη ρυθμίσεων – Είτε αν οι οδηγοί χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις για διαφορετικά παιχνίδια είτε για διαφορετικά αυτοκίνητα στο ίδιο παιχνίδι, μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν σημαντικές επιλογές της τιμονιέρας μέσα από πέντε διαφορετικά προφίλ αγώνων άμεσα.
  • Γρήγορη αφαίρεση – Το επανασχεδιασμένο σύστημα σύσφιξης επιτρέπει στους οδηγούς αγώνων σε γραφείο να τοποθετούν και να αφαιρούν εύκολα την τιμονιέρα τους, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα σύνδεσης για όσους χρησιμοποιούν αγωνιστικό κάθισμα.

Από την άλλη, η PRO Racing πεταλιέρα έχει ένα φρένο υψηλής απόκρισης και μπορεί να προσαρμοστούν πλήρως για να ταιριάξει στις προσωπικές σου αγωνιστικές ρυθμίσεις και στυλ. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι:

  • Ανίχνευση πίεσης – Τα πεντάλ καταγράφουν την ισχύ που εφαρμόζουν οι οδηγοί επιτρέποντας τη βελτιωμένη μυϊκή μνήμη ενώ η τέλεια ποσότητα ισχύος φρεναρίσματος βελτιώνει την αίσθηση του οδηγού και προσφέρει μια πιο συνεπή αγωνιστική απόδοση.
  • Προσαρμόσιμα πεντάλ – Εύκολα προσβάσιμα επιτρέπουν στους οδηγούς αγώνων να προσαρμόζουν την αίσθηση και των τριών πεντάλ γρήγορα. Τα πεντάλ συμπλέκτη και γκαζιού μπορούν να ρυθμιστούν πιο σταθερά ή πιο μαλακά χρησιμοποιώντας ένα σύνολο εναλλάξιμων ελατηρίων και το πεντάλ φρένου μέσω χρήσης ειδικών ελαστομερών. Τόσο το πεντάλ γκαζιού όσο και το πεντάλ συμπλέκτη χρησιμοποιούν, επίσης, αισθητήρες χωρίς επαφή, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία τους.
  • Αρθρωτός σχεδιασμός – Κάθε πεντάλ μπορεί να μετακινηθεί οριζόντια για να δημιουργήσει την τέλεια απόσταση για κάθε οδηγό ενώ οι αφαιρούμενες μονάδες πεντάλ κάνουν την προσαρμογή παιχνιδάκι.

Η τιμονιέρα PRO Racing της Logitech G διατίθεται σε δύο εκδόσεις, η μία είναι συμβατή με PC, PlayStation 4 και 5, και μία συμβατή με PC, Xbox Series X|S και Xbox One. Η πεταλιέρα PRO Racing είναι συμβατή με υπολογιστές με Windows 10/11 μέσω θύρας USB και, αν είναι συνδεδεμένη στην τιμονιέρα με κονσόλες Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 και 5.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

H τιμονιέρα και τα πεντάλ θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως μέσα στον τρέχοντα μήνα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 1.129 ευρώ για την τιμονιέρα και τα 399 ευρώ για την πεταλιέρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Max Verstappen έπαιζε iRacing μέχρι τις 4 το πρωί πριν το GP της Σαουδικής Αραβίας

Ο Max Verstappen αποκάλυψε τον μοναδικό του τρόπο να χαλαρώνει πριν από τους αγώνες και, όπως ήταν αναμενόμενο, περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες, μέσω της ομάδας...

Τρία νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη είναι η δωρεάν αναβάθμιση 1.43 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για τα Audi TTS Coupe του...

Το πρώτο trailer του F1 24

Τα πέντε κόκκινα φώτα του εναρκτήριου GP στην πίστα του Μπαχρέιν θα σβήσουν το ερχόμενο Σάββατο, και σήμερα η EA Sports έκανε γνωστή την...
Autoblog.gr