Τιμόνι της Fanatec για gaming αλλά και για το αγωνιστικό της Bentley

Σχετικά άρθρα

Οι Bentley και Fanatec συνεργάστηκαν και ανέπτυξαν από κοινού ένα μοναδικό τιμόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πραγματικούς όσο και για εικονικούς αγώνες.

Το τιμόνι σχεδιάστηκε ειδικά για την αγωνιστική Continental GT3, με την οποία η Bentley θα τρέξει στο φετινό Pikes Peak, και είναι κατασκευασμένο από carbon και κράμα μαγνησίου, ενώ εξοπλίζεται με μια σειρά από λειτουργίες.

Το εν λόγω τιμόνι είναι το πρώτο τιμόνι παγκοσμίως, που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, όσο και σε προσομοιωτές, όπου ως αξεσουάρ προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι, πώς να είναι να οδηγείς ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ουίσκι από την Macallan και την Bentley που κοστίζει περισσότερο από ένα αυτοκίνητο

Η Bentley και το αποστακτήριο Macallan παρουσιάζουν το The Macallan Horizon, ένα single malt ουίσκι που βρίσκεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι κατασκευασμένο από...

Ο Max Verstappen έπαιζε iRacing μέχρι τις 4 το πρωί πριν το GP της Σαουδικής Αραβίας

Ο Max Verstappen αποκάλυψε τον μοναδικό του τρόπο να χαλαρώνει πριν από τους αγώνες και, όπως ήταν αναμενόμενο, περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες, μέσω της ομάδας...
Autoblog.gr