Aurus Komendant. Η ρωσική απάντηση στην Rolls-Royce Cullinan

Σχετικά άρθρα

Η ρωσική Aurus Motors βγάζει στην αγορά το Komendant, ένα υπερπολυτελές SUV που κρύβει κάτω από το καπό του τον V8 υβριδικό twin-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα που φορά το Senat, απόδοσης 600 ίππων με 880 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

Στο εσωτερικό του συναντάμε υψηλής ποιότητας υλικά, δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά, ψηφιακό ταμπλό, μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, head-up display και τετραζωνικό κλιματισμό.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο μεμονωμένα κλιματιζόμενα καθίσματα με λειτουργίες μασάζ, οθόνες στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων και ψυγείο με mini bar στη κεντρική κονσόλα.

Εφοδιάζεται με ενεργή αερανάρτηση που μπορεί να αυξομειώσει την απόσταση από το έδαφος από τα 20 έως τα 26 εκατοστά, υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα, ζάντες 20″ έως 22″, με το μήκος του να φτάνει τα 5,38 μέτρα, το πλάτος τα 2,004 μέτρα, το ύψος τα 1,82 μέτρα και το μεταξόνιο τα 3,1 μέτρα.

Ζυγίζει 3.235 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,5 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 220 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωσή του ανακοινώνεται στα 18,5 λίτρα/100 χλμ.

Η τιμή του Aurus Komendant ξεκινά από τα 33,7 εκατ. ρούβλια (592.500 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...