Η Lexus ανανεώνει το UX 300e που αποκτά βελτιωμένη δομική ακαμψία μετά την προσθήκη 20 σημείων συγκόλλησης γύρω από τις πλαϊνές και τις πίσω πόρτες, ενώ διαθέτει και μεγαλύτερη μπαταρία, με την 54,4 kWh να δίνει τη θέση της σε μια 72,8 kWh που αυξάνει την αυτονομία κατά 40%. Συγκεκριμένα το Lexus UX 300e facelift μπορεί να διανύσει 450 χιλιόμετρα με μια φόρτιση στον κύκλο WLTP όταν φορά ζάντες 17″ και 440 χλμ όταν φορά ζάντες 18″.

Επίσης το ανανεωμένο Lexus UX 300e διαθέτει νέα πίσω αμορτισέρ, νέο σύστημα διεύθυνσης, με τον ηλεκτροκινητήρα του να αποδίδει 204 άλογα με 300 Nm ροπής. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 12,3″ και υψηλότερη ανάλυση. Επιπλέον, τα κουμπιά για τα θερμαινόμενα καθίσματα μεταφέρθηκαν από τη κεντρική κονσόλα, στα δεξιά του μοχλού ταχυτήτων.

Μπροστά από τις ποτηροθήκες προστέθηκαν 2 θύρες USB-C, αλλά και μια ασύρματη βάση φόρτισης. Το αυτοκίνητο έχει επίσης νέο LED κρυφό φωτισμό, με την Lexus να λέει πως η μεγαλύτερη μπαταρία να λειτουργεί ως ηχητικό φράγμα και έτσι η καμπίνα γίνεται πιο ήσυχη.