Η ταινία του Brad Pitt θα γυριστεί τα Σαββατοκύριακα των αγώνων της Formula 1 το 2023

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της Formula 1, Stefano Domenicali, τα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt και που έχει θέμα την Formula 1, θα γυριστεί κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των αγώνων το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Τη περασμένη Παρασκευή, ο Pitt, ο παραγωγός Jerry Bruckheimer και ο σκηνοθέτης Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick), συναντήθηκαν με τα αφεντικά των ομάδων F1 στο Ώστιν για να τους ενημερώσουν σχετικά με τα σχέδιά τους.

Ο Domenicali είπε ότι όλες οι ομάδες και οι οδηγοί θα συμμετάσχουν στη ταινία, που θα περιλαμβάνει τα κανονικά μονοθέσια αλλά και τους χορηγούς τους. Ο Domenicali μάλιστα τόνισε πως βλέπει την ταινία ως το επόμενο λογικό βήμα μετά την επιτυχία της σειράς Drive to Survive του Netflix.

Ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman και την εταιρία του Pit, Plan B Entertainment. Σεναριογράφος είναι ο Ehren Kruger. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990.

Η ταινία της Apple Original Films θα είναι ταινία μεγάλου μήκους, με τις -μέχρι σήμερα- πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν βετεράνο σταρ των αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό, ενώ ο ίδιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για δόξα στις πίστες.

Ο Pitt είναι μεγάλος λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ένα project του Kosinski για μια ταινία βασισμένη στον Carroll Shelby, με τίτλο Go Like Hell, η οποία -μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να συγκεντρώσει το απαιτούμενο budget– τελικά μεταμορφώθηκε και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, ως Ford v Ferrari, με πρωταγωνιστές του Matt Damon και Christian Bale και εισπράξεις άνω των 225 εκατομμυρίων δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...