Η Ford ανανεώνει το Kuga

Σχετικά άρθρα

Η Ford προχωρά στην ανανέωση της τέταρτης γενιάς τους Kuga που στην αγορά των ΗΠΑ πωλείται με το όνομα Escape. Η τέταρτη γενιά παρουσιάστηκε το 2019, με το μοντέλο να αποκτά νέα φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες και νέες ζάντες.

Στο εσωτερικό υπάρχει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto καθώς και υποστήριξη για over-the-air αναβαθμίσεις. Η οθόνη έχει διαγώνιο 13,2″ και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων διαθέτει οθόνη 12,3″.

https://youtu.be/EDCKrASJZ18

Μπορεί να εξοπλιστεί με συστήματα Intelligent Adaptive Cruise Control, Predictive Speed Assist, Blind Spot Assist, Rear Cross Traffic Braking, Reverse Brake Assist, Evasive Steering Assist, Connected Built-In Navigation, κάμερα 360 μοιρών, αισθητήρες παρκαρίσματος αλλά και με το Co-Pilot 360 που συνοδεύεται με το Intersection Assist 2.0 που μειώνει τους κινδύνους σύγκρουσης με πεζούς στις στροφές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η νέα BMW X2 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η νέα BMW X2 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73...