Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν η Porsche ξεκίνησε την παραγωγή της Taycan στο εργοστάσιό της στο Zuffenhausen και σήμερα η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ότι έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο. Όπως διάβασες και στον τίτλο, μέσα σε 38 μήνες η Porsche κατασκεύασε 100.000 αυτοκίνητα, με τη γερμανική εταιρία να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να ρίξει φως σε μερικά από τα αυτοκίνητα με τα περισσότερα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Το αυτοκίνητο ορόσημο είναι στην έκδοση Turbo S και είναι βαμμένο σε γαλάζιο Neptune Blue χρώμα και θα παραδοθεί σε έναν πελάτη της εταιρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι τρεις κορυφαίες αγορές για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, με τις πωλήσεις της Taycan να είναι σχετικά ισχυρές από το 2019, καθώς ξεπέρασαν τις πωλήσεις των 911, Panamera και 718 το 2021.

Η Porsche γιόρτασε αυτό το ορόσημο εντοπίζοντας μερικές Taycan με τα περισσότερα διανυθέντα χιλιόμετρα. Παραδόξως, πολλές προέρχονται από τη Γαλλία, με τον Jean-Hubert Revolon, κάτοικος της Λυών, να αγόρασε την Taycan 4S του τον Αύγουστο του 2020, και το οδόμετρο του δείχνει επί του παρόντος περίπου 188.119 χλμ. Η Porsche σημειώνει ότι το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Revolon κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ένας ελαττωματικός αισθητήρας της ανάρτησης.

Ομοίως, ο Guillaume Takvorian, φαρμακοποιός στη Μασσαλία, έχει “γράψει” περίπου 113.977 χλμ με την δικιά του Taycan 4S, που την αγόρασε τον Ιούνιο του 2020.