Καθυστερούν τα μικρότερα μοντέλα της Rivian

Σχετικά άρθρα

Η Rivian ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο όπου κατασκεύασε 7.373 αυτοκίνητα, 4.467 περισσότερα σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, παραδίδοντας τα 6.584 από αυτά.

Η εταιρία έχει κατασκευάσει από την αρχή του έτους 14.317 αυτοκίνητα, έχοντας παραδώσει τα 12.278, με τα έσοδα τριμήνου να ανήλθαν στα 536 εκατ. δολάρια, με την εταιρία να παρουσιάζει ζημιά για ένα ακόμη τρίμηνο, στα 1,72 δισ. δολάρια (1,23 δισ. δολάρια το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021).

Στα ταμεία της υπάρχουν 13,8 δισ. δολάρια σε μετρητά, 1,1 δισ. δολάρια λιγότερα σε σχέση με το τέλος του δεύτερου τριμήνου. Η Rivian επανέλαβε πως θα πιάσει τον φετινό ετήσιο στόχο παραγωγής των 25.000 αυτοκινήτων.

Η εταιρία παράλληλα έκανε γνωστό πως η πλατφόρμα που ετοιμάζει για τα μικρότερα μοντέλα της που θα κυκλοφορήσουν και στην Ευρώπη θα καθυστερήσει κατά έναν χρόνο και έτσι τα μοντέλα, που θα κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο που ετοιμάζει στη Georgia, θα κυκλοφορήσουν το 2026.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Rivian προχωρά σε νέες απολύσεις

Η Rivian συνεχίζει τις απολύσεις προσωπικού στη προσπάθεια της να αντιμετωπίσει την επιβραδυνόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η εταιρία έκανε γνωστό πως θα απολύσει...

Η Rivian παρουσίασε τα R2, R3 και R3X

H Rivian παρουσίασε σήμερα τόσο το R2, όσο και ένα μικρότερο αυτοκίνητο, το R3 που θα προσφέρεται και στην έκδοση R3X. Ξεκινώντας από το R2....