Τα 5 χαρακτηριστικά που κάνουν το Ford Puma να ξεχωρίζει

Σχετικά άρθρα

Advertisement

Το Ford Puma είναι από τα best-seller SUV της αγοράς και το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Μπλε Οβάλ εταιρίας τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Το αυτοκίνητο συνδυάζει το όμορφο ανθρωποκεντρικό design, τη κορυφαία οδική συμπεριφορά, τις προηγμένες τεχνολογίες, την άριστη ποιότητα κατασκευής, αλλά και την απόδοση, την άνεση, τους χώρους και τη χαμηλή κατανάλωση.

Δίκαια κατέχει τον τίτλο μιας εκ των καλύτερων προτάσεων στη B-SUV κατηγορία, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά να είναι εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει

Σχεδίαση

Με το μοντέλο να φέρει την υπογραφή του Γιώργου Σαριδάκη, ξεχωρίζει από τη χαμηλή κεκλιμένη οροφή, από την επίπεδη μεσαία γραμμή, από τη “πλευστή” σχεδίαση των μπροστά κολόνων, από τα φουσκωμένα τόξα των θόλων των τροχών που τονίζουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του, με τους περίτεχνα σχεδιασμένους προβολείς να είναι τοποθετημένοι στην κορυφή των φτερών.

Κορυφαία οδική συμπεριφορά

Ford = κορυφαία οδική συμπεριφορά και το Puma δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Από τις βασικές εκδόσεις με τον 1.000άρη EcoBoost ήπιο υβριδικό κινητήρα των 125 και των 155 ίππων, μέχρι τη κορυφαία ST με τον 1.500 κ.εκ κινητήρα των 200 ίππων, το Puma προσφέρει οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και φιλική συμπεριφορά, με άριστα δυναμικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση.

Πρακτικότητα

Το Puma καταφέρνει να συνδυάσει τα δυναμικά χαρακτηριστικά με τη πρακτικότητα και την άνεση, διαθέτοντας τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στη κατηγορία του που φτάνει τα 456 λίτρα, με το MegaBox να προσφέρει έναν επιπλέον βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων στον πάτο του πορτ-μπαγκάζ, με την ειδική επένδυση του, καθώς και τη τάπα αποστράγγισης στο κάτω τμήμα, να του επιτρέπουν να καθαρίζεται εύκολα, αφού μπορεί να πλυθεί με νερό.

Εξοπλισμός/Τεχνολογία

Από τις βασικές εκδόσεις του το Puma διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και μια πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, υποβοήθησης οδήγησης και συνδεσιμότητας, όπως ζάντες 17″, σπορ τιμόνι, αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής, αισθητήρες παρκαρίσματος, προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, Cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, οθόνη αφής 8″, φώτα LED, υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, βάση ασύρματης φόρτισης και άλλα. Αναλυτικά τον εξοπλισμό της κάθε έκδοσης μπορείς να τον βρεις σε αυτό το PDF.

Εγγύηση 5 ετών

Το Ford Puma διαθέτει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 100.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο) που αφορά στο σύνολο του οχήματος, εγγύηση που μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, γεγονός που αυξάνει την μεταπωλητική του αξία.

Η εγγύηση Ford Protect καλύπτει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων τον καταλυτικό μετατροπέα, τον εμπρός και τον πίσω άξονα το σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα πέδησης (εξαιρούνται τακάκια και δίσκοι των φρένων), το air condition, το καλοριφέρ, τα ηχοσυστήματα Ford (εφόσον έχουν τοποθετηθεί εργοστασιακά), τους αερόσακους, ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου του κινητήρα, του συστήματος κεντρικού κλειδώματος, του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των φρένων ABS, των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων καθισμάτων και όλων των άλλων εργοστασιακά τοποθετημένων συστημάτων ασφαλείας και άνεσης που διαθέτει το όχημα.

Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου που καλύπτεται από την εγγύηση, το πρόγραμμα καλύπτει όλο το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού κόστους, του κόστους των ανταλλακτικών και του ΦΠΑ.

Στα πλαίσια της εγγύησης Ford Protect, όλες οι εργασίες επισκευών που πραγματοποιούνται στο επίσημο δίκτυο Ford εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford, καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...