Jay Leno: Μπουμ… και το πρόσωπο μου πήρε φωτιά

Σχετικά άρθρα

Τη πρώτη του συνέντευξή μετά το ατύχημα που είχε στο γκαράζ του έδωσε ο Jay Leno, με τον Αμερικάνο να λέει πως όλα συνέβησαν ενώ έκαναν εργασίες επισκευής στο ατμοκίνητο αυτοκίνητο White του 1907 μαζί με τον φίλο του Dave Killackey.

Περιγράφοντας το ατύχημα ο Leno είπε ότι ζήτησε από τον Killackey να φυσήξει μέσα από μια βουλωμένη γραμμή καυσίμου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα βενζίνη να πέσει στο πρόσωπο του και να πάρει φωτιά:

Και ξαφνικά, μπουμ, βενζίνη έπεσε στο πρόσωπο και το πρόσωπό μου πήρε φωτιά. Και είπα στον φίλο μου, “Dave, φλέγομαι”. Και ο Dave λέει “Ok”. Είπα “Όχι, Dave, φλέγομαι”. Και μετά, “Ω, Θεέ μου”. Ο Dave, ο φίλος μου, με τράβηξε έξω και πήδηξε από πάνω μου και κάπως έσβησε τη φωτιά.

Ο Killackey από τη μεριά του πρόσθεσε:

Δεν μπορούσα να δω καν το πρόσωπό του. Τα υποβαθμίζει όλα, αλλά σας λέω, ήταν πραγματικά τυλιγμένος από τη φωτιά. Ήταν ένας τοίχος από φωτιά ακριβώς μπροστά μου.

Ο Killackey είπε πως τράβηξε αμέσως τον Leno από κάτω από το αυτοκίνητο, λέγοντας:

Τον έπιασα από το κεφάλι και τράβηξα το κεφάλι του στο στήθος μου. Τον πήγα στο μπάνιο για να ρίξει κρύο νερό στο πρόσωπο του, ενώ στη συνέχεια έσβησα τη φωτιά και κάλεσα ασθενοφόρο.

Οι γιατροί είπαν στον Leno ότι έπρεπε να πάει στη μονάδα εγκαυμάτων, αλλά ο Leno αποφάσισε να πάει μόνος του στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Ευτυχώς, η σύζυγός του τον έπεισε να πάνε στο νοσοκομείο και στη πτέρυγα εγκαυμάτων. Εκεί, οι γιατροί και οι νοσοκόμες δήλωσαν πως ο Leno δεν παραπονέθηκε ποτέ για τις θεραπείες του (μερικές από τις οποίες είναι αρκετά επώδυνες) και ότι αγόραζε πίτσες για το προσωπικό και προσπαθούσε να φτιάξει τη διάθεση άλλων ασθενών.

Ο Leno είχε υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο, στο στήθος και στα χέρια. Πέρασε 8 ώρες την ημέρα απομονωμένος σε έναν υπερβαρικό θάλαμο, όπου το καθαρό οξυγόνο βοηθούσε στην επούλωση των εγκαυμάτων.

Ο παρουσιαστής έλαβε πολλά λουλούδια και κάρτες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο και μάλιστα έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο Μπάιντεν. Ερωτηθείς για το αν ανησυχούσε ότι είχε χαλάσει η εμφάνισή του, ο Leno απάντησε με χιούμορ:

Όταν μου μοιάζεις, δεν ανησυχείς πραγματικά για το πώς μοιάζεις. Αν ήμουν ο Τζορτζ Κλούνεϊ, θα ήταν τεράστιο πρόβλημα. Αλλά είπαν ότι θα είμαι εντάξει, οπότε η στάση μου είναι ότι εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι οι καλύτεροι για να κάνουν αυτό που κάνουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...